Curatarea rochiei

Speram din suflet ca nunta ta a fost de vis !
Si te felicitam pentru eveniment.
Insa a venit momentul sa acordam si rochiei tale de mireasa atentia si grija pe care le merita, pentru ca, ea te-a pus in valoare in ziua nuntii tale, nu-i asa?

In primul rand trebuie mentionat ca ar trebui curatata cat mai repede dupa purtare - poate chiar inainte sa plecati in luna de miere. Chiar daca nu are pete foarte vizibile, cele de transpiratie, crema de corp sau parfum, pot pata definitiv materialul delicat al rochiei. Asadar, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Dar nu dispera nici daca a trecut ceva timp de la nunta  - orice rochie poate beneficia de o curatare profesionala.

Urmeaza recomandarile noastre pentru curatarea si pastrarea rochiei:

  1. Incurajam curatarea si calcarea ei doar la companii specializate in acest tip de servicii si doar conform etichetei.
  2. Iti recomandam sa pastrezi rochia  intr-ul  loc ferit de umezeala, ferit de actiunea directa a razelor solare, de preferinta impaturita sau intinsa; nu recomandam sa o pastrezi pe umeras deoarece materialul de va intinde in timp.
  3. Contactul direct cu orice tip de lemn este neindicat deoarece in timp vor rezulta pete. Inveliti rochia in hartie alba pentru a o proteja in asemenea situatii. 
  4. Asigura-te ca aerul poate circula pe langa rochie - altfel spus, nu inveli rochia in plastic si nu o sigila in vid deoarece materialul nu va mai "respira"

Este perfect normal ca o data la cativa ani sa scoti rochia de mireasa din dulap si sa o verifici. Pe cat posibil, incearca sa porti manusi albe in acele momente pentru a preveni petele de uleiuri si grasimi naturale de pe maini si iti recomandam sa rezisti tentatiei de a o imbraca; desi, cel mai probabil, va fi foarte greu - si te intelegem.

Noi, rochiimireasasecond.ro, credem ca e mai bine sa vinzi rochia ta de mireasa si sa permiti si altei domnisoare sa fie fabuloasa in ea, acum ca nunta ta a trecut.
Trebuie punctat faptul ca o curatare profesionala a rochiei va constitui un avantaj in procesul de vanzare.
Mult succes !