Ghidul cumparatorului

Incepand cu anul acesta www.rochiimireasasecond.ro a conectat cu succes cumparatori si vanzatori. Serviciul nostru de listare este sigur si benefic pentru ambele parti.

Ce inseamna asta pentru tine, in calitate de vanzator  adresa ta de e-mail nu va fi afisata public pe site-ul nostru. Suntem si noi consumatori si valoram intimitatea.

Suntem in afacere de ceva vreme, incat stim sa identificam tentativele de inselaciune. Folosind instrumente sofisticate vom filtra e-mailuri initiale ale cumparatorilor falsi. Si daca aveti vreodata un e-mail de care nu sunteti sigur, aveti posibilitatea sa il trimiteti la noi pentru consult.

Descrieri nelimitate!

Nimeni nu stie rochia ta mai bine decat tine, asa ca nu iti cerem sa te limitezi in a o descrie. Deasemenea stim ca o fotografie face cat o mie de cuvinte , asa ca va vom oferi posibilitatea sa incarcati 5 fotografii pentru fiecare postare , pentru a le oferi cumparatorilor mai multe idei  despre cat de fantastica este rochia ta .

Veti plati doar in momentul cand listati o rochie, ea ramane listate pana in momentul vanzarii. Nu percepem nici o alta taxa sau comision din pretul de vanzare.