Ghidul vanzatorului

Incepand cu anul acesta www.rochiimireasasecond.ro a conectat cu succes cumparatori si vanzatori.

Serviciul nostru de listare este sigur si benefic pentru ambele parti.

Ce inseamna asta pentru tine, in calitate de vanzator: adresa ta de e-mail nu va fi afisata public pe site-ul nostru. Suntem si noi consumatori si valoram intimitatea.

Daca aveti vreodata un e-mail de care nu sunteti sigur, aveti posibilitatea sa il trimiteti la noi pentru consult.

Descrie rochia cat mai detaliat!
Nimeni nu stie rochia ta mai bine decat tine, asa ca iti recomandam sa o descrii cat mai bine. Deasemenea, stim ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, asa ca va vom oferi posibilitatea sa incarcati 5 fotografii pentru fiecare postare, pentru a le oferi cumparatorilor o imagine cat mai clara despre cat de fantastica este rochia ta .

Plata
Vei plati doar in momentul cand listezi o rochie, ea ramane listata pe acest site pana in momentul vanzarii.

Bonus: Postam si promovam aceste rochii si pe pagina noastra de Facebook, gratuit !
Vezi mai jos ce spun utilizatorii despre noi, pentru a te convinge de beneficiile pe care ti le aduce postarea pe acest site ! Asadar, poti incepe vanzarea rochiei tale acum !

Ce spun clientii despre noi
INCANTATA ! M-au contactat mai multe persoane despre rochita mea, decat ma asteptam. A fost o placere sa imi vand rochia prin voi. Multumesc ! Recomand !
Elena A., Ianuarie, 2015

Super simplu. Am vandut rochia si am reusit sa recuperez aproape 70% din pretul initial. Tot ce am facut a fost sa postez poze relevante, sa dau date exacte si sa platesc taxa unica. Apoi am inceput sa primesc e-mail-uri cu intrebari, am raspuns, pana cand s-a vandut.
Am recomandat deja site-ul prietenelor. Multumesc !

Ioana M., Ianuarie, 2015
Experienta mea pe acest site a fost excelenta. Am salvat 800 euro din pretul rochiei mele de mireasa. In continuare mi se pare un vis. Nu as fi reusit sa imi iau acest model scump la pretul din magazin. 
Sunt foarte fericita si recomand tuturor viitoarelor miresici !
Mihaela H., Ianuarie, 2015