Vanzari online in siguranta

Noi suntem mari credinciosi cand vine vorba de incredere, dar in lume online este intotdeuna o idee buna sa iei masuri suplimentare pentru a asigura o tranzactie usoara si sigura.

Incepe prin a urmari aceste doua reguli importante, nunumai pe site-ul nostru, dar oricand a-i vinde ceva online.

Niciodata sa nu trimiti marfa pana nu primesti plata integrala. Primeste doar un serviciu sigur de plata precum Escrow sau PayPal.

Urmand aceste principii va puteti simti in siguranta.

Cum sa identificati o inselatorie online?

Cele mai populare sunt:

Un cumparator care se ofera sa plateasca imediat cu un cec un pret mai mare decat suma ceruta de tine.

Aceste e-mail-uri sunt recunoscute dupa cateva caracteristici comune:

-ofera un pret mai mare decat cel cerut de tine si nu intreaba nici un alt detaliu referitor la rochie.

Daca primiti vreodata o plata excesiva, trebuie sa opriti imediat tranzactia. Este o inselatorie.

www.rochiimireasasecond.ro filtreaza aceste e-mail-uri pentru a ajuta la prevenirea escrocheriilor. De asemenea suntem fericiti sa revizuim orice corespondenta pentru a va ajuta sa verificati legitimitatea.

 Majoritatea cumparatorilor online si vanzatorii sunt oameni cinstiti , asa ca nu fiti descurajati , pur si simplu fiti constienti si nu veti fi dezamagiti.
 

Tranzactioneaza online in siguranta

Protejeaza-te de frauda !
Tentativele de inselaciune sunt comune in industria de revanzare.

Site-ul www.rochiimireasa second.ro filtreaza si elimina anchete inselatoare inainte de a ajunge vreodata la contul dumneavoastra.

Pentru protectie semnele de avertizare sunt:

Falsul anchetator
Acesta este interesat de achizitie imediat, dar nu intreaba detalii referitoare la plata, ci doreste sa utilizati un expeditor pentru a trimite rochia. Pentru a avea o tranzactie in conditii de siguranta , ar trebui sa accepte o metoda de plata sigura ca paypal sau escrow.

Ce trebuie sa faceti daca primiti o ancheta falsa:
Daca aveti o ancheta falsa , o trimiteti la noi ca sa-l putem bloca, sa facem site-ul mai sigur pentru toti utilizatorii( puteti de asemenea sa ne trimiteti un e-mail cu orice intrebari care v-i se par suspecte).

Ce spun clientii despre noi
INCANTATA ! M-au contactat mai multe persoane despre rochita mea, decat ma asteptam. A fost o placere sa imi vand rochia prin voi. Multumesc ! Recomand !
Elena A., Ianuarie, 2015

Super simplu. Am vandut rochia si am reusit sa recuperez aproape 70% din pretul initial. Tot ce am facut a fost sa postez poze relevante, sa dau date exacte si sa platesc taxa unica. Apoi am inceput sa primesc e-mail-uri cu intrebari, am raspuns, pana cand s-a vandut.
Am recomandat deja site-ul prietenelor. Multumesc !

Ioana M., Ianuarie, 2015
Experienta mea pe acest site a fost excelenta. Am salvat 800 euro din pretul rochiei mele de mireasa. In continuare mi se pare un vis. Nu as fi reusit sa imi iau acest model scump la pretul din magazin. 
Sunt foarte fericita si recomand tuturor viitoarelor miresici !
Mihaela H., Ianuarie, 2015