Vinde o rochie de mireasa

Clasament Google: Sute de cumpărători vin pe site-ul nostru in fiecare zi și suntem in primele firme listate de acest gen in căutarea unei rochii de mireasa in Google.

Statistici de succes: Durata medie de vanzare este de 70 zile.

Vânzător de confidentialitate: Adresa ta de email nu va fi afișata public. Noi nu vom vinde, închiria sau dezvălui informațiile dvs. (Pentru mai multe informații consultați politica noastră de confidențialitate).

Protecția Vanzătorului: Am filtra cererile inițiale pentru a preveni escrocheriile. Noi folosim măsuri sofisticate pentru a proteja adresa dvs. de e-mail de spam-uri.

Pentru firme: Pentru dvs. avem pregatite o serie de pachete, daca doriti sa primiti mai  multe informatii ne puteti trimite un email la contact@rochiimireasasecond.ro. Nu sunt reinnoiri, abonamente, comisioane sau alte taxe ascunse.

 

Esti gata sa incepi?

Este ușor. Formularul nostru de detaliu rochie vă va ghida prin fiecare pas al procesului. Este nevoie de doar aproximativ 15 minute, și, desigur, puteți opri și a salva progresul de-a lungul drumului și să completati lista la orice moment.

  1. Inregistrati-va sau creați un cont nou
  2. Răspundeți la câteva întrebări pentru a ne da detalii despre rochia ta
  3. Încărcați imagini de rochia ta
  4. Trimiteti lista cu rochiile dvs., iar lista va fi afisata pe site imediat ce plata a fost confirmata.
Posteaza-ti rochia de mireasa pentru doar 50 lei pana se vinde!
Ce spun clientii despre noi
INCANTATA ! M-au contactat mai multe persoane despre rochita mea, decat ma asteptam. A fost o placere sa imi vand rochia prin voi. Multumesc ! Recomand !
Elena A., Ianuarie, 2015

Super simplu. Am vandut rochia si am reusit sa recuperez aproape 70% din pretul initial. Tot ce am facut a fost sa postez poze relevante, sa dau date exacte si sa platesc taxa unica. Apoi am inceput sa primesc e-mail-uri cu intrebari, am raspuns, pana cand s-a vandut.
Am recomandat deja site-ul prietenelor. Multumesc !

Ioana M., Ianuarie, 2015
Experienta mea pe acest site a fost excelenta. Am salvat 800 euro din pretul rochiei mele de mireasa. In continuare mi se pare un vis. Nu as fi reusit sa imi iau acest model scump la pretul din magazin. 
Sunt foarte fericita si recomand tuturor viitoarelor miresici !
Mihaela H., Ianuarie, 2015